Edifice

Compania SC Leons Impex SRL cu sediul in loc. Vadu Crisului Nr,290 , C.U.I. RO 5141981 , nr. reg. Comertului Bihor: J05/356/1994 a fost infintata in anul 1994.

Compania este detinatoarea magazinelor “Edifice Watches & Jewelry “ si a magazinelor de tip insula “Edifice “ prezente in partea vestica a tari in orasele: Oradea, Cluj Napoca si Timisoara.

Conceptul de magazine Edifice Watches & Jewelry este un concept care vine in intampinarea clientilor dornici de a se afla in pas cu timpul , oferindu-le produse de calitate importate direct de la producatori internationali precum si produse luate de la alti reprezentanti legali.

Conceptul de tip insula Edifice tinteste o piata care porneste de la preturi joase pana la preturi medii.Aici amintim de renumitele branduri japoneze Q&Q si Casio precum si alte branduri care au mechanism japonez Myota cum ar fi Timestar, Daniel Klein etc.

Deviza echipei noastre este ca orice client al magazinelor noastre sa se simta multumit , si bine informat despre produsul achizitionat ,sa poata beneficia direct in magazine de unele avantaje majore la achizitionarea produselor cum ar fi ajustarile pe loc la bratarile metalice fara un alt cost suplimentar, si nu in ultimul rand sa beneficieze de respectul cuvenit .

Ceasuri

Bijuterii

New BlingPierre RicaudESCADARay-BanGIVENCHYChopardVICEROYQ&QTOMMY HILFIGERAdriaticaMark MaddoxEmporio ArmaniAtlanticBocciaCasiocKDieselDKNYFossilGuessMichael KorsOrientPoliceRomansonTime ForceTissot

Pentru detalii va stam la dispoztie. Contactati-ne!